Digitale Transformatie

Hier kunt u een aanvraag doen voor een bijdrage in de kosten voor specifieke professionele ontwikkeling in het kader van Digitale Transformatie voor uw personeel.

Digitale transformatie helpt organisaties om kansen te benutten in tijden van verandering. Het maakt organisaties weerbaar en wendbaar. Digitale transformatie is mensenwerk, juist daarom is het essentieel om te investeren in de vaardigheden en opleiding van medewerkers.

U mag zelf bepalen welke trainings- of opleidingsprogramma het beste aansluit bij uw situatie en organisatie. Ook traject als peer-to-peer en training on the job komen in aanmerking voor cofinanciering.

Het doen van een aanvraag is eenvoudig; u leest eerst de spelregels en daarna beantwoordt u een aantal vragen. Voordat u met de aanvraag begint moet u in elk geval de volgende zaken scherp hebben:

  • U weet hoeveel personen uit de organisatie gaan deelnemen aan het betreffende programma;
  • U heeft een offerte van de partij waarmee u in zee gaat.

Als uw aanvraag compleet is gaan wij ermee aan de slag. Binnen 5 werkdagen krijgt u van ons een reactie. Misschien kunnen we deze gelijk toekennen maar het kan ook zijn dat we nog vragen hebben. Deze stellen we u dan per mail. Hoe sneller wij antwoord hebben, hoe eerder we weer verder kunnen.

Succes!